top of page

 Sonoteràpia / Sanació Vibracional

 

Una sessió de Sonoteràpia consisteix en una harmonització energètica del nostre Ésser a travès del SO i la MÚSICA, tenint en compte que el cos, ment i esperit han d' estar en harmonia conjunta per mantenir una salut òptima i benestar personal integral.

 

Som vibració i tot esta vibrant, i per la llei de ressonància si estem en una vibració més harmònica, la vibració "alterada"  té tendència a transformar-se i podem retornar al estat natural d'equilibri.

La Sonoteràpia  és una eina molt efectiva per harmonitzar la nostra vibració "alterada", reequilibrant tots els nostres camps energètics (cos físic, emocions, ment i ànima) i alhora expandint la nostra consciència i llum interior.

T'ofereixo una teràpia completament personalitzada segons les teves necessitats, a travès d' una harmonització i neteja de tots els cossos energètics (xacres, aura), alhora una profunda relaxació i un equilibri del estat d'ànim.

 

 

 

Metode de Sanació Vibracionalpersonalitzat

Una teràpia sonora personalitzada, que integra i uneix varis coneixements terapèutics i espirituals: la sonoteràpia, la cromoteràpia energètica, la metafísica i la sanació xamànica. 

A traves d' instruments musicals terapèutics com són els bols tibetans, bols de cuars, diapasons, gong; i d'altres instruments sonors ancestrals com la flauta nativa, el tambor xàmanic i el monocordi, i conjuntament amb el poder sanador de la veu i cants personalitzats, realitzem una viatge interior de meditació profunda, on els sons ens portaran cap al relax i al estat de pau interior.

Les sessions de teràpia sonora són canalitzades al moment i completament personalitzades per l'usuari, sense una estructura mètodica, sino des de la connexió a la LLum. 

 

A les teràpies treballo conjuntament amb Éssers de Llum ( Mestres i guies espirituals, Devas) que ens acompanyen a la Sanació, i d'on rebo assistència per realitzar les sessions.També es donen missatges personals del Guies que ens ajudaran a la nostra evolució espiritual i salut.

El poder sanador del SO (vibració), la llum i el color crea una teràpia d'alta vibració on s'equilibra la nostra energia d'una manera molt efectiva i relaxant.

 

Aquesta nova vibració per simple llei de ressonància ens permet sentir la nostra Essència, recuperant la nostra freqüència natural de salut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui pot rebre sesió de teràpia sonora?

 

Qualsevol persona que necessiti descarregar la tensió de la vida diària i aconseguir un espai de relaxació, pau i equilibri personal. 

 

Les sessions de massatge sonor són sessions de sanació vibracional personalitzades molt profundes, ja que la persona queda inmers en un bany sonor únic molt renovador i relaxant.

Molt indicada per aquests temps de estrès i canvis constants.

Beneficis de la SONOTERAPIA

 

- Molt efectiva en depressió, ansietat, estrès, nervis,

mals de cap....

- ReEquilibri dels cossos energètics: físic-emocional-mental-espiritual

- Claredat i calma mental

- Equilibri dels hemisferis cerebrals

- Neteja de emocions estancades i alliberació bloquetjos personals

- Reequilibri i neteja de l'AURA i del XACRES

- Alleugerament del dolor físic i simptomatologies

- Augment de creativitat, concentració i presència

- Expansió de la consciència (puc ser més conscient de mi mateix i allò que em passa) i  autoconeixement

- Sensacions de molta Pau, calma, benestar i una relaxació profunda

- Obre memòries del passat perque siguin alliberades i facilita la sanació de processos en l'ànima ocults

- Millora en l' Insomni i hiperactivitat

- Millora en contractures musculars i dolors

- Reforça el sistema immunològic i funcionament cel-lular del cos.

- i etc.....

 

 

 

Modalitats de les Sessions de Terapia Sonora

    -  INDIVIDUAL ( sessió personalitzada ) : 1-1,30 h                     

 

   -  GRUPAL  ( Viatges sonors per a grups ): 2 hores

       Les sessions grupals poden ser enfocades segons les necessitats i demandes del grup: retirs de  meditació i creixement personal, en arterapia, a centres de teràpies alternatives, i també per activitats escolars i extraescolars, per families, infants i joves.

 

 

 

 

Aquí més  informació dels viatges sonors:  SONS DE LLUM

Si tens un centre disposat a oferir un espai

per viatges sonors i concerts, 

o tens un grup i busques una sessio :

 

CONTACTA'M!!!!

bottom of page