Que són els Registres Akashics?

 

"Akasha", en sànscrit, significa "èter, espai, o substància energètica primaria d'on emana la vida", el vehicle transportador del so, de la llum (vida).

 

Aquesta Energia o Consciència Primària registra o graba totes les experiències de vida de l'ànima des dels seus origens, formant així els REGISTRES AKASHICS o el LLIBRE SAGRAT DE VIDA, creant una biblioteca energètica on s'arxiva la informació personal de l' ànima . Tot el coneixement adquirit i les experiències evolutives en totes les seves encarnacions queden grabades en el seu Llibre de Vida personal.

 

Així doncs cada ànima té el seus Registres Akashics, com també hi ha registres akashics de grups, de llocs, del planeta Terra, del Univers i en definitiva de tota la Existencia, en tots els plans i dimensions de la Consciència.

 

Accedir als Registres AKASHICS personals ens facilita connectar amb el nostre Jo Superior o Ser Espiritual, és a dir, amb la nostra Essència Divina que tots som, obrint la possibilitat de coneixen's millor interiorment, millorar la nostra vida present, ser conscients de qui som, recordar el sentit de la vida i poder seguir evolucionant espiritualment en la direcció adequada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En què consisteix una Consulta Akàshica?

És un mètode de Sanació i Ajuda Espiritual mitjançant la Canalització per Psicografia*, on s'estableix

la connexió amb l'Ànima de la persona i el seu Llibre de Vida personal, accedint així als Registres Akashics

individuals. Es rebrà desde la Consciència Superior del/a consultant i a través de la canalització les respostes a les qüestions personals del moment.

* psicografia: es una tècnica de canalització, o una habilitat mediumnica de comunicació espiritual, on el Ser Superior del consultant es comunica al canal via escriptura automàtica.

Una eina Espiritual que ajuda  a millorar la nostra qualitat de vida i connectar amb la nostra missió de vida.

La lectura Akashica ens facilita rebre la informació sobre qualsevol aspecte i àmbit de la persona

(fisic-emocional-mental-espiritual):

- quins aprenantatges i lliçons de vida tinc en una situació, conflicte o problema concret

- coneixer les causes i els nostres bloquetjos personals que limiten el nostre benestar i salut,

- esbrinar les causes de malalties o patologies 

- clarificar la missió de vida, 

- esbrinar les limitacions inconscients i memories ocultes de les experiencies de la nostra vida o d'altres vides passades que ens dificulten avançar ara...

- com transformar les meves emocions, pensaments i relacions efectives personals

- quins són els meus dons i habilitats personals

-etc......

 

Les respostes que es rebran, aniran sempre d'acord al nivell evolutiu de la persona,  a vegades si s'escau, es podra rebre informació d'altres vides passades si es necessari per poder comprendre un bloqueig present a sanar. Es reben també durant la lectura missatges dels nostres Guies Espirituals, Angels o ser estimats.

 

La persona reb la informació concreta que la seva Ànima necessita saber per poder evolucionar d'acord al seu Pla de Vida personal.

 

 


Metodologia de la Lectura:


- Durada de la lectura: de 2 - 3 hores

- Estudi i orientació de les preguntes a realitzar.

- Relaxació, meditació i connexió a la Biblioteca Akashica.

- Canalització Akàshica per psicografia, on rebrem tota la informació a les preguntes personals

  (5 preguntes  màxim per lectura)

- Es pren consciència de les respostes rebudes i de tot allo que dificulta el moment actual, i es donen eines     espirituals i pràctiques per equilibrar allò necessari.

- Durant la sessió s'obre un procés de SANACIÓ AKASHICA

 Si es necessari i segons la lectura, es realitza un programa de sanació posterior que normalment s'ubica         en 2 o 3 sessions més per tal d'acompanyar la informació rebuda i ajudar a integrar el procés                           de lectura obert. 

 

En aquestes sesions posteriors s'usen diferents tècniques terapeutiques segons les necessitats de la persona (sanació emocional, resolució de conflictes, constel-lacions familiars, sanació  xamànica,  regressions a vides passades, comunicació amb els ancestres, etc...)

 

 

 

Recomancions:

 

Tenir molt clar les preguntes a fer, clarificar allò que és prioritari (es dona una orientació a la consulta per  clarificar les preguntes). És millor concretar les preguntes i poder aprofundir en elles desprès de la lectura

 

Portar una grabadora de veu per grabar la lectura i poder escoltar-la posteriorment, així podem treballar desprès a casa i seguir el procès de sanació que durarà un temps.

 

Es poden rebre lectures quan sigui necessari segons el proces personal de cadascú. És important realitzar el procès de sanació posterior a la lectura abans de obrir una segona. Cal deixar espai per integrar i resoldre allò pendent, abans de enfocar una segona lectura akashica.

 

 

Important:

La lectura Akashica no és una eina predictiva o adivinatòria, o sigui no respon preguntes del futur. Considerem que el futur són múltiples possibilitats, camins possibles que tenim davant i on tenim lliure albir per escollir. A part, el futur, no depenen únicament de nosaltres.

Ens enfocarem doncs en preguntes de com poder canviar el nostre present a travès de la connexió amb el nostre Ser Superior, i així el nostre futur canviarà.

Recordar: el futur dependrà d' allò que la persona fagi amb la informació rebuda.

CONSULTA AKASHICA

Canalitzacions - Lectures Registres Akashics

 

paz-interior.jpg
akashics.jpg

SANACIÓ AKASHICA I DISPENSA KARMICA

 

Durant la lectura arriba la Llum i comença la SANACIÓ AKASHICA, energia que ens ajuda a la alliberació, relaxació i comprensió del nostre procès.

 

Al obrir els registres comença un procès profund en

l' Ànima que pot portar grans canvis de Vida a la persona.

 

Si som conscients de allò que ha generat les nostres dificultats, malalties o desequilibris i estem disposats a deixar-ho anar, perdonar i acceptar-ho, es produeix una alliberació de Karma personal (DISPENSA KARMICA), ja que hem après la lliço amb consciència.

 

El Karma (allo no resolt, allo del passat que esta pendent per resoldre), ens dona la gran oportunitat d' alliberar-nos, aprendre i evolucionar a un nivell més alt de consciència i benestar.

Modalitats de consulta AKASHICA:

- Lectura presencial

- Lectures a distància i online

 

CONSULTA AKASHICA 

un espai íntim amb la teva ànima

Demana'm la teva lectura!