Search
  • Marc Niwaki

Confinament 4 - El meu poder personal

ESCRIT 4 - 30/4/2020 EL MEU PODER PERSONAL


A on és el meu poder i decisió personal?


Aquests dies de “confinament” obligat i imposat, m’he permès la avinentesa de poder anar a comprar amb tranquil·litat sense cap tipus de “mascara” perquè sento que no m’he de protegir de res i menys d’un virus que han creat per tenir-nos callats i ben obedients a casa.

Això si però, he hagut de deixar passar i de transcendir continues mirades de tot tipus, judicis i algun comentari, havent de fer un treball profund de fortalesa interior per no deixar entrar en mi les pors generalitzades, fins i tot pànics que es perceben en la majoria de gent que m’he creuat, amb una sensació de ser un estrany dins la multitud.


M’he permès anar a passejar pel bosc moltes vegades, endinsar-me pels arbres i corriols, i permetre’m sentir-me dins la Natura, on la primavera continua naixent al seu ritme cíclic, on l’aire fresc i l’aigua del riu segueixen vitals i plens de vida, i on les flors segueixen florint i els ocells canten en belles melodies.


Sentir-me protegit, sense cap mirada jutjadora, en un espai on pots relaxar-te i sentir que tot està bé, i poder veure a la distància com els humans ens hem creat una presó “mental i emocional”. Hem creat un “virus psíquic” que ens emmalalteix i ens allunya de la nostra essència, i que ens esclavitza a poder ser éssers naturals, lliures, espontanis i amb la capacitat interior de poder elegir en cada moment el que és més adequat per nosaltres, encara que sigui diferent dels demés.


Hem arribat com a individus a un punt de pèrdua de poder interior molt profund, quasi inconscient per la majoria, acceptant una subtil esclavitud psíquica.

Hem entregat el nostre poder a fora. La majoria de persones han entregat el poder de la seva pròpia salut a un metge i a medicaments químics farmacèutics, han entregat el poder i vot a polítics perquè decideixin les seves problemàtiques, han entregat el poder a un sacerdot religiós perquè sigui el custodi de la seva espiritualitat, i han entregat el poder de la seva economia i diner a empreses que paguen el que volen a través del teu valuós temps personal, que és teu i únic.


I doncs, jo on sóc?

On és el meu poder de decisió sobre mi mateix, i poder fer ús de la meva saviesa i certesa interior, sense intermediaris que poden manipular-te subtilment. Realment és el que aquesta societat capitalista superficial i consumista vol, que siguis una ovella poruga més, sense cap tips de qüestionament interior davant el “sistema” on el que està establert sigui la única via possible per viure la vida.


Però arriba un moment que et dones compte d’aquesta inèrcia i decideixes dir prou a aquesta submissió inconscient que des de generacions ens han fet creure, i imposat.

Aleshores si em situo en mi, el meu benestar personal de qui depèn? Doncs únicament de mi mateix. Jo soc el co-creador de la meva vida. I aquest poder que hem entregat a fora poder-lo reubicar cap a dins, és un gran tresor interior que hem de rescatar com a individus i societat, per crear una nova manera de viure dignament desde el nostre empoderament personal, per co-crear una nova civilització sàvia lliure i sana per les futures generacions.


Companys i companyes, a mi no em preocupa gens aquest “possible” virus, potser el que em toca més per dins és veure la submissió acceptada plena de mentides i manipulacions on ha caigut la societat i la profunda debilitat mental general que hi ha. Això si que es alarmant i denota quina és la realitat.


Segurament que un virus pot matar un cos (ja dèbil), però hi ha malaltia pitjor que mata l’anima i es difícil recuperar-se potser durant generacions, que es la pèrdua del poder personal i del poder interior. Aquí és on hauríem de posar atenció i remei urgent. El cos nomes viu un temps temporal, potser de 100 anys qui arribi, però l’ànima segueix el viatge, i tenim el dret de seguir el nostre viatge amb llibertat, elecció i empoderament personal.

Perquè això si que som!!! Éssers savis! que sabem com curar-nos i ajudar-nos mútuament sense imposicions obligades. Pero hem de practicar-ho per recordar-ho.


De ben segur que tots ben separats, callats i plens de por no ens ensortirem ni farem les acciones necessàries per mouren’s cap a una nova direcció.


EL MON CANVIARA DE BEN SEGUR, I TU QUE FARAS?

CANVIARAS O SEGUIRAS EN EL VELL PARADIGMA SINCRONITZA'T AMB EL CANVI, SURT DE LA POR I EL SUFRIMENT

ES UN MOMENT PER DECIDIR.

QUE PUC APORTAR JO AL COL-LECTIU, A LA HUMANITAT?

O SOC VICTIMA DEL VELL SISTEMA I AJUDO AL CAOS (POR), O SÓC UN CO-CREADOR DEL NOU MON QUE TOTS VOLEM.


RECODEM, SOM NOSALTRES EL CANVI, EL CANVI NO VINDRA DE FORA, VINDRA DE DINS, VINDRA PERQUE JO ELEGEIXO SE CANVI.. I COM MES SIGUEM, MES RAPID PODREM FER-LO REALITAT.


ACABO, I ET DEIXO UNA ULTIMA PREGUNTA: QUIN MODEL DE SOCIETAT DESITJES? I QUIN ROL VOLS DESENVOLUPAR-HI?

TU TRIES, TU ELEGEIXES, I AIXO SI QUE ES RETROBAR EL TEU PODER. ANEM CAP A CASA, DE FORA A DINS.


QUE LA FORÇA T'ACOMPANYI. FELIÇ CAMÍ www.niwaki33.com

Sé tu el cambio que quieres ver en el mundo

 "Mahatma Gandhi"

niwaki33.com 

  • Negro del icono de YouTube
  • Instagram
  • Marc Niwaki