Search
  • Marc Niwaki

Confinament 3 - La manipulació de masses a través de la por

ESCRIT 3 - 19/4/2020 LA MANIPULACIÓ DE MASSES A TRAVES DE LA POR


Com vaig dir al primer escrit, ens enfrontem al gran virus de la por, i a través d’aquesta por que ha sigut injectada de forma alarmant (sense motiu evident), i a la força pels estatus polítics i tots els seus mitjans de manipulació de masses (televisió-radio-diaris-etc....), que han pogut instaurar un estat de control per manipular a la POBLACIÓ MUNDIAL en pocs dies i tenir-nos a casa ben obedients.


La por ens paralitza en la nostre lliure decisió i en poder elegir el nostre camí, i la nostra manera de veure la vida. A traves de la por puc ser manipulat, sóc dèbil en decisió, amb nul poder interior, i tinc una nul.la i tergiversada realitat a fer front, on no puc tenir claredat ni discerniment.


Així doncs, ens enfrontem davant una gegant eina de control per manipular i sotmetre a les masses i d’on els governs (considerats els que procuren pel benestar del seu poble) estan abusant en escreix cap a tots i totes.


Realment em sorprèn com en pocs dies la majoria de la població a acatat sense cap tipus de qüestiona ment aquestes directrius politico-militars de control. Aquest situació de submissió social acceptada, realment és molt pitjor que un simple virus. És molt alarmant veure com una societat, famílies i individus es deixen trepitjar d’aquesta manera.


No tinc por d’aquest virus, primer de tot perquè per mi ni existeix tal com diuen, però, si que sé a certesa interior, que estem davant d’una manipulació de informació absoluta i que l’ únic que puc fer es cuidar-me i no deixar-me infectar per noticies i notícies plenes de por.

Si que tinc quelcom que m’inquieta, potser veure com una societat obeeix tan fàcilment a un atac a la llibertat i els drets humans bàsics de les persones, i tots cap a casa ben confinats, això si que em fa plantejar-me coses. Aquest confinament per mi no respecta en cap moment els drets humans fonamentals de llibertat. I tenim dret a dir-ho!!!


A que hem d’enfrontar-nos doncs potser com a societat o humanitat? Sembla que hi ha alguna cosa pendent a nivell col·lectiu planetari amb les pors. Sinó perquè sorgeix tot això ara?


I que és la por? Evidentment que hi ha molts tipus i nivells de pors. Però val a dir que és un estat de no confiar en el que vindrà, no confiar en tot allò desconegut, en allò nou, de no confiar en tu mateix/a. Precisament de NO CONFIANÇA.


La por s’instaura en mi quan no puc controlar alguna cosa, s’ubica en un probable futur que jo crec que passarà o en algun fet que diuen que potser succeirà, i que té més o menys força, en mi segons les meves creences i la meva zona de confort actual.


Per tant, és una emoció que jo puc fer desaparèixer i transformar. Tot depèn de mi. Si jo sóc capaç d’escoltar-me (i deixar d’escoltar els altres i la televisió), puc donar resposta al que esta passant, confiant en la meva veritat interior i acceptant un canvi en mi. Alhora he de tenir la fe en què tot el que m’està passant té un aprenentatge a fer en mi i en tots.

Estic disposat a fer aquest canvi? O prefereixo seguir en el vell paradigma?


A part, vagis on vagis t’emportaràs aquesta por. Podràs viatjar i anar a l’altra punta del món, però la por seguirà en tu, et dominarà i paralitzarà el teu camí igualment.

Llavors que hem de fer?

Sembla que ens toca observar en silenci i acceptar. Ens toca mirar aquesta por, i no deixar que domini les nostres decisions, perquè si és així el nostre estat d’ànim decau i és aquí quan som més vulnerables i influenciables pel demés.

Que puc fer doncs aquests dies? observar quines pors sorgeixen en mi?

Por a no tenir? Por a la malaltia? Por a un virus? A morir? A no tenir diners? A no tornar al dia a dia d’abans? A no tenir menjar? A............


És interessant observar que se’ns esta movent per dins, quines pors afloren en mi? perquè aquí està la clau, el nostre ésser ens mostra tot allò que potser era molt inconscient en nosaltres i en la nostra societat, i del qual necessita ser alliberat i sanat de les nostres vides d’una vegada. Tot té un motiu, aprofitem-lo, donem-hi resposta conscient.

La nostra gran prova com a col·lectiu, societat i humanitat és la POR. Si volem fer el gran salt de consciència hem de fer-hi front. Moment per alliberar aquesta por de nosaltres i no permetre que sigui aquesta por que segueixi dominant les nostres vides. Ens toca elegir un camí del dos! Quin tries tu?

Ajudem-nos, organitzem-nos i diem prou!

Unir-nos ara, tenim el dret com a esser humans que vivim en aquest planeta, a decidir quin futur volem i quina societat volem. PROU manipulació !


FAIG UNA CRIDA A TOTHOM, A LA CONSCIÈNCIA, A LA SAVIESA i ALS DONS QUE TOTS TENIM, PER ORGANITZAR-NOS A CONSCIÈNCIA COM A SOCIETAT, FER LES ACCIONS NECESSARIES PER PODER DONAR VEU I DECIDIR EL CAMÍ QUE VOLEM PER AQUESTA NOVA TERRA.


I ja que sóc a casa, puc aprofitar per qüestionar-me quin model de vida vull a partir d’ara? Perquè de ben segur que hi ha un model que ja ha caducat....

Des de el cor, units, amb força, valentia i decisió podem transformar moltes coses junts, juntes, i co-crear la nova societat, la nova terra per les nostres futures generacions.


Una abraçada fraternal des de casa Marc Niwaki www.niwaki33.com

Sé tu el cambio que quieres ver en el mundo

 "Mahatma Gandhi"

niwaki33.com 

  • Negro del icono de YouTube
  • Instagram
  • Marc Niwaki