Search
  • Marc Niwaki

Confinament 2 - Queda't a casa!

ESCRIT 2 - 26/3/20 - QUEDA'T A CASA


Ens diuen les "obligacions" que fem confinament a casa. I jo pregunto a quina casa?

Que és per mi la “Casa”? Un espai físic, una estructura amb quatre parets i teulada? O alguna cosa més?

En general un espai que la majoria de persones no té de propietat, sinó que ha de pagar a algú altre a preus no acordats, sinó establerts per un mercat immobiliari, i a part amb les necessitats bàsiques per viure tampoc cobertes (llum,aigua,escalfor), que també s’han de pagar a altres grans empreses que tenen el control de tals serveis bàsics.


Que és això? Quin tipus de societat és? Això es casa nostra realment? O és un espai de pura supervivència, esclavitud i control?

De fet, segur que no dic res de nou, però potser ara ens cal dir prou a aquesta manera “acceptada” de sobreviure com a individus i societat.


Anem a aprofundir una mica més espiritualment parlant, existeix però la teva única i veritable CASA per viure, i que tu ets en essència. I que per trobar-la, només has de permetre’t escoltar-te interiorment, una casa que només depèn de tu, i que és el millor espai que mai podràs habitar i estar: tu mateix, el teu Ser interior o la teva divinitat.


Aquest Ésser que Sóc, habita alhora també temporalment en una petita casa: el meu cos físic, que es converteix en un temple sagrat quan jo puc reconèixer aquest Esser diví, i permeto que habiti dins el meu cos amb plena consciència.


En aquest grans moments d’incertesa i canvis, és un bon moment per poder recordar i fer del nostre cos que ens sosté cada dia, la meva veritable CASA i temple, un espai segur, protegit, que he de cuidar i estimar, perquè així el meu Ser Superior pugui encarnar-se i fer la meva verdadera missió espiritual a la Terra.


Així doncs que és estar a “Casa”?

Poder estar amb tu mateix/a, estar en connexió amb el teu Esser de Llum, i sobretot ocupar lloc que et correspon en aquest món. Puc dir que sóc a casa, quan puc sentir i reconèixer el meu ésser espiritual. Potser doncs, només em toca parar, entrar en el meu silenci i escoltar. I de ben segur que aprop de CASA seré.


Ara, la vida ens ofereix aquesta oportunitat de aquietar-nos en un estat de “CONFIANÇAMENT”. I doncs, parar perquè?

Potser, simplement per escoltar-me, sentir-me i conèixer aquest ser meravellós que sóc i que desitja expressar-se al seu màxim potencial.

Realment aquests dies tinc la gran oportunitat de retirar-me, d’estar amb mi, de cercar-me en el silenci i poder ser més prop meu, per poder desprès ser en consciència en tots els altres. Moment per cuidar-me i cuidar als de més a prop. Quin regal!


Tornar o estar a casa... permetre’s ser un mateix, mantenir-se amb fermesa i sinceritat amb el que sents, no defallir davant la majoria, no deixar-se arrastrar per les masses, i sobretot treure tota la teva força espiritual per ser un petit far de llum i consciència davant la aparent adversitat on tots ens trobem.


Si necessites un recolzament emocional o espiritual, t’acompanyo en el tornar amb confiança cap a CASA teva.

Informa't per consultes i sanacions personalitzades. Hores convingudes online.

MOLTA FORÇA I LLUM PER TOTS I TOTES!

Marc Niwaki www.niwaki33.com

Sé tu el cambio que quieres ver en el mundo

 "Mahatma Gandhi"

niwaki33.com 

  • Negro del icono de YouTube
  • Instagram
  • Marc Niwaki