Search
  • Marc Niwaki

Confinament 1 - Confiants per obligació

ESCRIT 1 - 18-3-2020 - ENTREM EN CONFINAMENT


Ens han posat en un estat de confinament, i recalco la frase “ens hi han posat” perquè som obligats a tota una sèrie de mesures i manipulacions extremes sobtadament, que han omplert la nostra societat de pors i pànics.


La paraula “confinament” en si mateixa ja té molt a dir: el fet de obligar a algú a estar a un espai limitat prohibint la seva llibertat. I desprès la execució de mesures policials i repressives darrere. Increïble oi? però s’han atrevit a fer-ho! I es clar que s’han atrevit, perquè a una població atemorida se la pot manipular ràpidament.


Abans però de declarar aquest confinament, han infectat a la població amb el virus de la por fins al extrem de produir pànic a molta gent, per poder desprès amb facilitat executar l’acció de “confinament”. Primer generen la por i desprès ataquen la nostra llibertat d’aquesta manera tan exagerada. Un pla molt ben pensat per manipular les masses.


M’agradaria canviar aquests dies la paraula CONFINAMENT per “CONFIANÇAMENT”, és a dir, entrar a un estat de confiança cap a mi, en el meu pensament, de confiança en el meu sentir interior, i poder fer ús de la meva llibertat personal tan vàlida com qualsevol altre.

Podem decidir interiorment davant les circumstàncies vibrar en un estat de confiança. Confiança en tots nosaltres, confiança en la Mare Terra i en tots els Sers de Llum que són aquí per ajudant-nos, per acceptar aquest procés (virus) com a humanitat que som, i fer un canvi de consciència planetari conjunt.


No ens deixem enganyar ni manipular més. Prou!!!! Podem elegir la por, o la confiança. Tu quin camí elegeixes per seguir endavant? Tot depèn únicament de tu. Qui camí elegeixes perquè la nova societat es transformi? La por o la confiança? Elegeix ara......

Ja sabem que al gran sistema de control de masses no li interessa en absolut el nostre despertar de consciència massiu. Si una societat pot pensar sàviament des de la seva llibertat i unió, té molt de poder, i amb aquest poder no poden manipular-nos. I aquest poder és el que hem de exercir amb saviesa com a éssers divins i lliures que som!


Aixi doncs....

FAIG UNA CRIDA A LA CONFIANÇA EN EL NOSTRE PROCES D’ASCENSIÓ COM A HUMANITAT, PER RESOLDRE AQUESTA SITUACIÓ AMB SAVIESA, DIGNITAT I FORÇA, I NO DESDE LA POR I LA DESESPERACIÓ MASSIVA.


FAIG UNA CRIDA A LA UNIÓ DE MENT I ESPERIT, I A LA AJUDA COMUNITÀRIA.

HEM DECIDIT VIURE AQUESTS MOMENTS COM A ÀNIMES PERQUÈ ESTEM PREPARATS PER AJUDAR-NOS I UNIR-NOS DESDE LA LLUM I LA CONFIANÇA, PER CREAR UNA NOVA HUMANITAT AMB LA FORÇA I AMOR DE TOTS I TOTES.


ARA ÉS EL MOMENT! NOSALTRES SOM EL CANVI QUE ESTEM ESPERANT. SOM TOTS NOSALTRES UNITS EN ESPERIT I AMB CONFIANÇA! ENDAVANT FAMÍLIA!


Per qualsevol necessitat, sóc a disposició. Us recordo segueixo realitzant consultes a distància i online. Marc Niwaki www.niwaki33.com

Sé tu el cambio que quieres ver en el mundo

 "Mahatma Gandhi"

niwaki33.com 

  • Negro del icono de YouTube
  • Instagram
  • Marc Niwaki