• Marc

Missatge de l'ànima del Montseny

Si sóc jo. Estic aquí. Aparentment quiet i immòbil. No em sentiu? No em sentiu?

Sóc aquí. Sóc Jo, l’ànima de la muntanya, sóc el Montseny, i Sóc jo qui dono VIDA a aquest bell paratge. Us parlo a cada instant, però us parlo en un llenguatge que ja esteu oblidant, un llenguatge antic, ancestral i molt subtil, un llenguatge que sempre ha existit i que sempre existirà en tots els temps.


Veniu, entreu...... però si parleu no em sentireu, i tampoc em trobareu.

Cerqueu-me en el silenci i si em trobareu. En el silenci jo Sóc. Us parlaré en un llenguatge ple de màgia i harmonia a tots aquells que em vulgueu descobrir.

Si, Si, sóc aquí!!!! Us parlo des de les meves entranyes, i des de el meu Cor us canto belles melodies cada matí, us canto a través dels ocells, us parlo a traves de l’aire suau i us crido amb el fort vent. Jo mateix sóc el vent, i també el riu i l’aigua que hi flueix. Jo Sóc en els arbres i en totes les plantes, fins i tot a les ancianes pedres, i també m’expresso amb força quan sóc pura neu.I quan sóc boirina i la brisa que us refresca, us acaricio així la vostra pell. I també Sóc en els animalets que contents us volem saludar, però amb els vostres xiscles i crits aviat ens espantem i corrent marxem per amagar-nos.

Us acullo i us acaricio quan veniu a mi, us dono aire net i fresc, us entrego aigua pura i transparent, us perfumo amb olors de flors i us dono també gustosos fruits perquè mengeu.

Els boscos són la meva pell i els turons i cims la bella silueta del meu cos, així com l’aigua és la meva sang que brolla amb força pels corriols i rius avall.


Jo Sóc Pau, Calma, Força i Amor, aquesta és la meva essència i que vosaltres també sou, perquè jo soc simplement un mirall del que vosaltres ja sou.

Molts no sabeu perquè veniu a mi, a caminar pels meus boscos i cims i alguns fins i tot a fer llar. Però jo us dic de ben cert, que són els vostres cors els que anhelen aquesta essència i aquesta profunda Pau, que el vostre món humà ja ha oblidat.

Escolteu, sentiu!... és en aquest silenci on trobareu l’essència de la vida que us parla per tot arreu.Cerqueu-me sempre en aquest silenci, perquè tots aquests sons que sentiu són senzillament les meves paraules d’acolliment que us dono a cada instant quan sou dins meu.


Alguns ja meu sentit i content em sento de que encara quedi algú en aquest Món que ha pogut sentir-me de veritat, que se’n recorda de mi i que em parla i em respecte com a tal. Alegre estic de sentir que hi ha algú que encara m’estima.

I a tots aquells que encara no meu sentit, simplement us dic: Veniu, apropeu-vos!!!!! Quan arribeu a mi tanqueu els ulls. Respireu-me, respireu-me i sentiu. Jo encara sóc aquí i sempre estaré aquí esperant-vos.

Estireu-vos damunt les pedres oassenteu-vos sota un arbre, sentiu com els meus braços us acaricien, us acullen. Respireu l’aire fresc perquè us clarifiqui les idees.....i teniu...teniu us ofereixo aquesta aigua pura del meu ventre perquè la beveu i us dongui la força de VIDA que tant necessiteu.


Us espero aquí i no oblideu que un bell amic hi trobareu....

Fins ben aviat. Gràcies.


MONTSENY per Marc Niwaki, Abril 2017

0 comments