Sons de Llum 

Consulta Akashica

Terra Druida

Sonoteràpia

  • Negro del icono de YouTube
  • Instagram
  • Marc Niwaki
  • YouTube - Círculo Negro

niwaki33.com 

 

                                                            Marc Jiménez Prat 

                                                                "Niwaki"

                                                                

Educador. Musicoterapeuta especialitzat en Sonoteràpia ancestral.

Facilitador d'espais de consciència a traves de la música, mitjançant 

viatges sonors, concerts meditatius i experiències musicals.

Creador del projecte musical  SONS DE LLUM

Músic del projecte OSAM  Música Ancestral  (www.osam.guru)

Músic ètnic autodidacte, i investigador de la Música com a vehicle espiritual que facilita l'experiència transpersonal  i el seu ús en les pràctiques ancestrals. Terapeuta i explorador de mètodes de sanació musicals a través del cant,  l'espiritualitat, el xamanisme i la metafísica.

Al llarg dels anys, contacta amb mestres, sanadors i guies espirituals de diferents cultures dins les tradicions Amerindies, amb les ensenyances del Camino Rojo i de l' Esglesia Nativa Americana.

Viatja a Amèrica en varies ocasions per aprofundir en el Xamanisme dels Andes i del Amazones on estableix connexió directa amb la cultura Q'ueros (Perú) i Aymara (Bolívia)i amb els metges indígenes de l’ètnia amazònica “Shipibo-Conibo” de Perú, d’ on rep ensenyances sobre fitoteràpia i medicina tradicional xamànica amb plantes mestres. Desenvolupa desprès profunda experiència i facilita teràpies des de aquest àmbit medicinal.

Té contacte personal amb: abuela Margarita (tradició maya-chichimeca), àvia Pilar Verges (Catalunya), Fernando Ergueta (Bolivia), James Robideau (nació Lakota), Oswaldo Bola (Equador), Roy LitlleSun (nació Hopi), Vidal Ayala Sinchez (Perú),  Lucas Choque Apaza (Bolivia), Don Herminio Vazquez (Perú), Rolando i Nicolas Pauccar Calcina (Perú), entre d'altres moltes persones com Antonio Cerdan (Espanya), dels quals ha rebut experiències, coneixements  i influències.

Des de l'any 2007, inicia els seus estudis a nivell terapèutic, i al llarg dels anys, es forma en diferents disciplines dins l'àmbit de la sanació i la salut: reiki, gemoteràpia, sanació atlante, cromoteràpia, lectura d'aura, terapia esenia, registres akashics i sanació espiritual.

 

Aprofundeix els seus estudis en diferents àmbits dins la musicoteràpia, del cant i de la teràpia de so, i desde 2017 exerceix com a docent al Màster de Musicoterapia Transcultural de la Universitat de Girona.

Entra en contacte multidimensional  amb Sers de llum, Mestres espirituals, així com el Consell Elfic, on es vincula com a col·laborador i Comunicador Espiritual per ajudar al despertar de Consciencia de la Terra.

 

A partir d'aqui, és practicant i facilitador de xamanisme i d' espiritualitat ancestral, de manera autodidacte, guiat directament per la seva experiència personal i pel Consell Elfic, a traves dels Devas i Arbres mestres. 

Desprès de tot aquest bagatge, realitza acompanyament espiritual com a Consultor Akashic, a traves de la canalització, lectures d'ànima i registres Akàshics.

Desenvolupa tècniques personalitzades de sanació energètica a partir de la música, la vidència i la metafísica, així com les regressions a vides passades. Utilitza totes aquestes eines de sanació espiritual per acompanyar les sessions de sonoteràpia i consultes akashiques.

Format i estudiant de  l'Escola Kawsay Pacha, escola iniciàtica ancestral del Andes, amb el sacerdot de la nació Q'ero Nicolas Pauccar Calcina.

 

Més endavant, creador i facilitador del projecte  “El Cercle de la Vida”, un projecte vinculat a la celebració de les estacions de l'any segons l'espiritualitat ancestral Druídica, enfocat en recuperar i restablir el vincle amb la Natura, la practica xamànica i la música ancestral, com a eines terapèutiques per la salut i el creixement interior.

Mitjançant la canalització musical i el contacte amb el mon espiritual, desenvolupa un projecte de teràpia musical a través dels "Cants Elfics"uns cants sanadors provinents dels regnes elementals de la Natura.

Des del projecte SONS DE LLUM ofereix sanacions musicals grupals i teràpies personalitzades amb aquests cants.