top of page
KURMI_logo_escuela.png

EL CERCLE de la VIDA, un espai per compartir i conèixer l'espiritualitat ancestral druídica, una cultura milena-ria vinculada als cicles solars-lunars, i els cultes a la Natura.

 

Un viatge espiritual per restablir la connexió amb tu mateix des de la sintonia i comunicació amb la Mare Natura i els seus cicles.  Un espai per celebrar i viure les principals dates del calendari de l'Any segons el xamanisme ancestral europeu, que ens ajudarà a viure amb més consciència tots els cicles i estacions de l'Any, per acompanyar-nos en el nostre creixement interior, benestar natural i despertar de consciència.

 

Que és el CERCLE DE LA VIDA?

Celebrar el CERCLE DE LA VIDA és celebrar la Roda Sagrada Anual a traves 8 TROBADES en dies assenyalats segons els antics calendaris solars i lunars ancestrals. 8 dates importants que tenen l'intenció de celebrar els cicles vitals de la Natura amb les seves corresponents festes i practiques espirituals principals. 

Celebrar el CERCLE DE LA VIDA amb consciencia ens ajuda a comprendre que “Som Natura” i que tots els cicles i estacions de l'Any tenen una energia especifica que ens alimenta i ens nodreix, i que son cicles que podem viure també interiorment si aconseguim entrar en sintonia amb la Mare Natura.

 

Viure la sacralitat de la Roda Anual es apropar-te a viure aquests cicles d'una manera molt vivencial interiorment despertant la teva part intuïtiva i interpersonal en relació a l'ànima de la Terra, aprenent a connectar-se a la Natura i amb un grup de persones des d' una practica espiritual conscient, on la practica ritual i les cerimònies estacionals ens facilitaran la connexió amb la nostra pròpia saviesa interior.

 

                                                                                   

                                                                                       Fotos Cercle de la Vida 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com celebrem les 8 trobades anuals? 

Cada trobada de les 8 que té la Roda Sagrada, té la intenció de treballar algun aspecte energètic connectat al moment on ens trobem de l’Any, i on es realitzen dinàmiques vivencials, meditacions, cerimònies-rituals a travès de practiques espirituals personals i grupals, amb la finalitat de despertar el nostre mestre interior (druida-druidessa) i poder accedir al coneixement sagrat de la Natura a traves de la vivència de cada cercle.

La celebració de cada trobada te la intenció de potenciar diferents aspectes en tu, com:

 -  Familiaritzar-se amb la practica cerimonial i ritual , per desenvolupar i incorporar una practica espiritual  conscient i incorporar-la a la teva vida quotidiana.

- Fomentar la unio de la comunitat i el Cercle, enfortint aixi vincles sans entre persones a traves d'una practica espiritual ancestral i grupal. Sentir que som familia i com la Natura ens uneix. Tots som Un amb la Natura.

- Recuperar i fomentar l´us de pràctiques xamaniques (connexió amb els 4 elements, comunicació amb els esperits de la Natura, animals de poder, la música ancestral, etc...) com a vehicles per comunicar-nos amb la Natura, amb el nostre Ser interior i amb tots els participants dels cercles.

 

 

L'ESSÈNCIA DEL CERCLE DE LA VIDA

- Recuperar la practica ESPIRITUAL i els seus VALORS

- UNIR les persones, reunir a la COMUNITAT que som

-  Restablir la comunicació amb la Natura i les seves

celebracions i cerimònies ancestrals 

- Facilitar espais d' autoconeixement, de salut, de

connexió espiritual i despertar de consciència

- Conèixer la pràctica espiritual xamànica de la

tradició Druídica, cultura mare d'Europa. 

 

                                                                                             

 

Quins beneficis t'aporta el CERCLE?

  • Viure un procés de creixement espiritual i despertar de consciència en connexió a la Natura

  • Sincronitzar-te amb els ritmes cíclics de la Natura i conèixer l'essència de les estacions de l'Any

  • Gaudir de l'Espiritualitat i de la Natura desde una visió ancestral xamànica i coneixèr els seus rituals,  per fomentar la unió grupal, la naturalitat, el benestar i el despertar de consciència.

  • Conèixer i practicar l'espiritualitat de la tradició Druídica​ d'una forma sencilla, pràctica i vivencial

  • Obrir un proces de sanació personal i establir la connexió amb la teva saviesa interior i la saviesa ancestral de la Terra.

A on ho celebrem?

NUÏTAT Espai

Un espai al peu del Parc Natural del Montseny.

Arbúcies (Girona).  www.nuitat.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Participació al CERCLE de la VIDA 

L'essència del Cercle de la Vida és un viatge dissenyat per viure desde la experiència personal la roda energètica de l'any a consciència, formada per 8 trobades, que seguiran un viatge interior cíclic que s'iniciarà el mes de Maig i finalitzarà al Març de l'any següent.

 

Les 8 trobades tenen un nexe i fil conductor que les uneix i les inter-relaciona, en sintonia a les estacions de l'Any.

 

A la Natura, tot te un inici i un fi, i en un temps concret de l'Any, i viure tot els CICLES et facilita conèixer en profunditat el CERCLE  SAGRAT de la VIDA i fer conscient els teus cicles i procesos personals.

                                                        

NUÏTAT_SALA-0307.jpg
sala6.jpg
DSC00181.JPG
INFORMA'T

PROPERAMENT

samhain1.jpg
samhain2.jpg

Segueix
  El Cercle de la Vida 

  • Facebook icono social
  • Icono social Instagram
espiges.jpg

El CERCLE
de la VIDA


Un viatge espiritual pels
 cicles de la Natura

 Rituals estacionals 

Roda Anual


Reconnecta amb la saviesa de la Terra

naturaleza-1.jpg
bottom of page