Sons de Llum 

Consulta Akashica

El Cercle de la Vida

Sonoteràpia

  • Marc Niwaki
  • Instagram
  • YouTube - Black Circle

niwaki33.com 

ESP

Cercles de SO

La Música unida als cicles de la Natura

Els Cercles de So són espais sonors amb la intenció d'elevar i harmonitzar la nostra vibració i del planeta Terra, creant un espai d'expressió creativa conscient i alhora celebrant  la Vida tots junts, en connexió als cicles vitals de l'any segons els antics calendaris Celtes.

Per viure aquesta experiència no cal saber música ni dominar cap instrument, es tracta de deixar-se portar, deixar-se anar, fluir, sentir, tocar, cantar, ballar o estar en el silenci del so, la qüestió és connectar-te amb el grup a través de la escolta i poder expressar les teves intencions pures, que seran amplificades pels instruments, les veus, intuïció i creativitat. Així és com podem connectar amb la nostra essència i el nostre poder de autosanació.

La intenció general del cercle és establir un canal de llum i de connexió entre el Cel i la Terra a través del so i de la connexió amb el nostre Cor.

Normalment els cercles estan formats per instruments harmonics i d'alta vibració que indueixen a estats de pau, meditació i connexió amb un mateix i la Natura. 
Els instruments que s'usen són: bols de quars, tibetans, tambors, didggeridos, flautes natives, maraques, shruti, hang, campanes, cròtals ... ..acompanyats dels cants i la veu intuïtiva, i qualsevol tipus d'instrument que pugui sintonitzar amb el cercle sagrat.

Els bols de quars a través de les seves freqüències cristal·lines ens connecten a les energies més celestials.  A l'estar compostos de silici, tenen la propietat d'activar per ressonància els components de silici presents en els nostres cossos (ossos, músculs, fins i tot en el nucli de l'ADN). També el silici és el component mineral que en més quantitat es troba a la Terra, i al activar el so del quars ens sintonitzem amb l'energia de la MARE TERRA, vibrant en harmonia.

Els tambors i les percussions ens connecten més a l'energia de la Terra i la s'eleven cap al cel, fusionant-se així amb les energies celestials.


Les nostres veus i les flautes sorgeixen del nostre cor, fent la unió entre dalt i baix, i des d'aquest centre crear amb la nostra intenció noves realitats i harmonia.

Aquesta energia pura que es genera en el Cercle, s'expandeix pels tots els assistents i al voltant del planeta, produint a GAIA una harmonització i l'elevació de la freqüència vibratòria.

A través dels cercles de so connectarem amb els principals dies sagrats de l'any, on s'amplifiquen i s'obren portals energètics del Cosmos i de la Terra, així com són els equinoccis i solsticis i altres dates significatives dins la cosmovisió ancestral Druida-Celta i els seus calendaris antics.


                                                     ETS BENVINGUT i BENVINGUDA

                     A COMPARTIR AQUESTA EXPERIÈNCIA MUSICAL DINS EL CERCLE SAGRAT!

 

 

 

 

 

 


 

Aquesta iniciativa personal està en connexió també a nivell mundial amb:

CIRCULOS DE SONIDO MUNDIAL

http://www.circulodesonido.org/